Muhakkak sizlerinde başınıza gelmiştir. Yanlışlıkla bir dosya veya resim silip odanın içinde sinirden dört dönmüşünüzdür. Basit yoldan silinen dosyalar geri dönüşüme atılıyor ama benim gibi geri dönüşüm kutusuna atmadan siliyorsanız bu programlar sizinde işinize çok yarayacaktır.. Ayrıca sadece silme işleminin yanında format sınrasıda dosyalarınızın büyük bir kısmını kurtarmaya yöneliktir.. Tanıtımını yapacağım programlar çoğu dosya uzantısını desteklemektedir. Resimlerinizden müziklerinize,videolarınızdan maillerinize,Office programlarınızdan oyun yedeklerinize kadar kurtarma şansınız mevcut…

  1. Active File Recovery Professional 13.1.1 (FULL)
  2. Aidfile Recovery Software.3.6.7.0 (FULL)
  3. Easy Recovery Professional 11.1.0.0 (FULL)
  4. iCare Format Recovery PRO.5.3 (FULL)
  5. Piriform Recuva Professional v1.51.1063 (FULL)

Active File Recovery Professional.13.1.1 Full

Dosya Kurtarma Programı

Active@ File Recovery for Windows kullanışlı bir dosya kurtarma programıdır.
Program ile kazara silinmiş, formatlanmış ve ya kayıp dosyaları bulup geri getirebilirsiniz. Programda ayrıca sabit disk bölümleri için kurtarma aracı da yer almaktadır.

Active@ File Recovery for Windows sayesinde flash belleğinizdeki ya da hafıza kartınızdaki fotoğrafları ve diğer dosyları da kurtarabilmeniz mümkündür. Program adında İngilizce olmayan karakterler içeren dosyaları da algılamaktadır. Önizleme özelliğiyle kurtarılacak dosyaların içeriklerini önceden görüntülemeniz mümkündür. İhtiyacınıza göre hızlı tarama QuickScan ya da detaylı tarama SuperScan seçeneklerinden herhangibirini seçebiliyorsunuz.Active@ File Recovery crack dosyanın içindedir. Paylaşım klasör şeklindedir.

Programın desteklediği dosya türleri:

DOC, XLS, PPT, MDB, SDW, RPT, VSD, PST, DOCX, XLSX, PPTX, JPG, BMP, CDR, CRW, CR2, NEF, TIF, AVI, WAV, MPG, ANI, ZIP, QBW

Desteklenen Dosya Sistemleri:

FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5

indir

Active File Recovery Professional (Yandex)

Aidfile Recovery Software.3.6.7.0 Full

Aidfile Recovery Software Professional, ile flaş belleğinizi veya hafıza kartınızı yanlışlıkla biçimlendirdiniz ve bütün dosyalarınız gitti bu program ile giden dosyalarınızı geri getirebilirsiniz. Çoğu kişi bu programı aramakta böyle bir program olduğundan haberleri bile olmayanlar var zamanında benimde başıma geldi bir sürü fotoğrafımı kaybettim bu program sayesinde bulmuştum. Örnek veriyorum film, dosya, resim vs. Aklınıza ne geliyorsa sildiğiniz bütün dosyaları geri getirebileceksiniz.
Not: keygen içermekte virüs programınızı kapatıp indirin.

indir

Aidfile Recovery Software(Yandex)

 Easy Recovery Professional 11.1.0.0 Full

EasyRecovery uzun zamandır hizmet veren bir veri kurtarma programıdır. Bu programın amacı; Geri Dönüşüm Kutusu’ndan silinmiş dosyaları bulup onları kurtarmaktır.

Örneğin, size lazım olmayacağını düşündüğünüz bir dosyayı Geri Dönüşüm Kutusu’na gönderdiniz. Ama sonradan bu dosyaya acilen ihtiyacınız oldu. İşte böyle durumlarda EasyRecovery devreye giriyor ve dosyalarınızı kurtarıyor.

Program, dosyaları kurtarmak için ilk olarak sürücülerde tarama yapıyor ve bulduğu dosyaları farklı farklı bölümlere ayırıyor. Bu bölümlerin herhangi birinde de sildiğiniz dosya ve dosyaları bulabiliyorsunuz. Ama bu program arada problemler de çıkarmıyor değil. Bazen Not Defteri ile yazılmış çok küçük dosyaları bulamıyor.Easy Recovery Professional keygen klasörün içindedir. Paylaşım türü klasördür.

indir

Easy Recovery Professional 11.1.0.0(Yandex)

iCare Format Recovery PRO 5.3

 

iCare Format Recovery Pro 5.3 Full Tam indir

iCare Format Recovery Pro silinen verilerinizi kurtaran programdır resim video mp3 dosyalarınız gibi bir çok
şeyi kurtara bilirsiniz hafıza kartlarından flash belleklerden sabit disklerden veri kurtara bilirsiniz. iCare Format Recovery Pro serial klasörün içindedir.. Paylaşım türü klasördür. 

indir

iCare Format Recovery Pro 5.3 Full Tam indir (Yandex)

Piriform Recuva Professional v1.51.1063

 

Piriform Recuva Professional v1.51.1063 Full Tam İndir

Program kazayla sildiğiniz dosyaları kurtarmanızı sağlayan, Türkçe dil desteği olan bir veri kurtarma programıdır. Recuva format attığımız bilgisayardaki dosyaları kolayca kurtarmamıza olanak sağlıyor. Üstelik disklerimiz zarar görse dahi içerisindeki dosyaları kolayca kurtarabiliyoruz. Hatalı olduğu için sildiğimiz, yanlışlıkla geri dönüşüm kutusunu boşaltıp sildiğimiz veya bizim dahilimizde olmayan durumlarda silinen müzikleri, videoları, resimleri ve belgeleri çok ama çok bir şekilde kurtarabiliyoruz. Kurtardığınız dosyalarda bulunan hata, çökme ve virüs gibi sorunları da düzeltebiliyor. FAT32 ve NTFS çalışıyor.

Recuva’nın diğer dosya kurtarma programlarından çok farklı bulunuyor. Mesela, programın içerisinde kategorilize edilmiş bölümler bulunuyor. İsterseniz sadece müzikleri, isterseniz sadece belgeleri ve isterseniz sadece videoları kurtarmak isteyebiliyor ve zaman tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. Fakat çoğu dosya kurtarma programında bu durum bulunmuyor ve aramak istediğimiz dosya için neredeyse tüm geçmişi program sorgulamak durumunda kalıyoruz.

Linkte ayrıca piriform recuva progessional portable mevcuttur…

indir

Piriform Recuva Professional v1.51.1063 Full Tam İndir (Yandex)

torrent indir dosya indir Ücretsiz Turbobit Al

Paylaşmak Güzeldir
Delta-Homes Sayfasını Kaldırma – Ana Sayfayı Değiştirme[Çözüldü] Windows 8 gizli dosyaları gösterme [Çözüldü]
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Bilgi Telif Hakları veya Reklam için İletişim: [email protected]