Ashampoo Software Pack 2019

Bu arşiv geliştirici Ashampoo en son güncellemeleri ile en son sürümlerini içerir.CD / DVD, bilgisayar optimizasyonu, antivirüs koruması, sabit disk sürücüleri restorasyonu, düzenleme metin belgeleri ve diğerleri ile çalışmak: programlar görevleri çok sayıda gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Müşterilerinize farklı bilgisayarlarda farklı yazılım yüklemeden insanlar için mükemmel bir çözüm!

Ashampoo programların listesi:
Ashampoo ZIP Pro 2.0.038 TR
Ashampoo WinOptimizer 2019 – 16.00.21
Ashampoo UnInstaller 8.00.12 TR
Ashampoo Snap Full 10.0.8 TR
Ashampoo Slideshow Studio HD 4.0.9.3
Ashampoo Registry Cleaner 1.00 TR
Ashampoo Red Ex 1.0.0 TR
Ashampoo Photo Optimizer v7.0.3.4
Ashampoo Photo Mailer 1.0.8.2 TR
Ashampoo Photo Converter v2.0.0
Ashampoo Photo Commander 16.0.5 TR
Ashampoo Photo Card 2 v2.0.3 TR
Ashampoo Office Professional 2018 Rev 944.1213 TR
Ashampoo MyAutoplay Menu 1.0.5
Ashampoo Music Studio 7.0.2.5
Ashampoo Movie Studio Pro 2.0.15.11
Ashampoo Movie Shrink & Burn 4.0.2.4 TR
Ashampoo Internet Accelerator 3.30
Ashampoo Home Designer Pro 4.1.0
Ashampoo Home Design Pro v5.0.0
Ashampoo HDD Control 2017 – 3.20.00
Ashampoo Cover Studio 2017 v3.0.0
Ashampoo Burning Studio 20.0.4.1
Abelssoft Registry Cleaner 2018 v3.01
Abelssoft Registry Cleaner 2018 v3.01

programları Açıklaması:

• Ashampoo Burning Studio sayısız ödül kazanmış, CD, DVD ve Blu-ray diskler, kayıt için kapsamlı bir multimedya programıdır

 •Ashampoo Burning Studio Elemanları Kolayca çeşitli film, müzik ve veri kaydedebilir hangi ile büyük ve çok güçlü bir programdır – hızlı ve etkili bir. Zaten Blu-ray film dosyaları mevcut ses CD’leri veya kayıtları oluşturur, kolayca veri diskleri oluşturur yedekleme, müzik söküğünü yazıyor – sezgisel kullanıcı arayüzü ile Yazılım You Sizin projelerine ilişkin tüm görevleri hesap gerçekleştirmek için kompakt fonksiyonları sunuyor. Hızlı ve etkili bir şekilde – Ashampoo Burning Studio Elemanları film, müzik ve veri depolamak için size tüm araçları sunmaktadır. Size yanan projelerle ilgili tüm görevleri çözmek için kompakt fonksiyonları sunuyor sezgisel kullanıcı arayüzü, yanma için yetkinlik bazlı yazılım ile yazılım -, kolayca veri diskleri oluşturmak yedekleme kayıtları, müzik alır zaten Blu film dosyaları mevcut ses CDS veya kayıtları oluşturur -ray disk ve çok daha fazlası.

• Ashampoo Movie Shrink & Burn hızlı ve doğru bir boyutlandırır ve diğer formatlar içine dijital video dönüştüren bir programdır. Ayrıca, program, DVD, Blu-Ray ve CD üzerinde video kayıt olacak, bu yüzden ev çalar çalınabilir. Sadece cihaz türünü DVD Oynatıcı, Bilgisayar, PDA, İnternet, ihtiyacınız olan biçim ve dosyanın maksimum boyutunu seçin ve program gerisini halledecektir. Mobil cihazlar onları çalmak ve YouTube ve diğer video sitelerine upload. Videoları ve filmleri dönüştürme

• Ashampoo Cover Studio sizin CD’ler için kapak oluşturmak için olanak sağlar ünlü Alman geliştirici, yeni bir program. Bu araç sayesinde elle yapardı daha zaman küçük bir süre için CD’ler için kapakları oluşturabilirsiniz. programı diske doğrudan baskı CD / DVD, yanı sıra modern yazıcılar ambalaj mevcut tüm formatlarını destekler. Programın özelliği, hangi sadece metin / grafik verileri girin kendi kapak tasarımı ve çok daha fazlası oluşturmanız gerekir, hazır şablonları derileri kullanmak standart CD-ROM sürücüleri her türlü desteği sağlamaktır.Bu geliştirici birçok ürün gibi, program, Rusça dil desteği de dahil olmak üzere bir hoş, şık ve çok dilli bir arayüze sahip.

• Ashampoo HDD Kontrol 2 Sabit sürücüyü kontrol etmek için bir programdır. Bu program sabit disk (ler) sağlığını ve performansını kontrol, izleme, bakım ve birleştirme içindir. Ashampoo HDD Control 2 kolayca günlük sorunları çözmek ve gereksiz verilerden sabit diski temizlemek için olası arızalar sürücüler hakkında sizi uyarmak için. Bu program yardımı ile bilgisayarınızda sabit disklerin performansını bulmak mümkün olacak, mevcut sıcaklık ve verimlilik sürücüler zor bir birleştirme yapmak için çok yer kaplıyor sürücülerde gereksiz verileri bulmak ve silmek için sürücüler. Ayrıca, program veri okuma hızını tespit etmek için Benchmark diskleri yapmanızı sağlar. Program arayüzü çok dilli ve Rusça dil desteği vardır. Sabit disk, bilgisayarınızın en önemli bileşenlerinden biridir. Sabit disk kusursuz çalışıyor olsa bile, yine de düzenli olarak kontrol ve bakımı yapılmalıdır.Böylece kaçınılmaz sabit disk arızası tespit ve önceden önlenebilir. Aniden Eğer orada büyük sorunlar ya da sabit disk tamamen başarısız olursa, o zaman veri kaybı garantilidir.Ashampoo HDD Control 2 değerli veriler bir donanım arızası kurbanı olmadığını önceden sizi uyarabilir.

• Ashampoo Ev Designer – herkes için profesyonel bir araçtır 3D plan evleri olduğunu. Program istediğiniz kadar deneme sağlar! genel bunu olmak gibi, bölgeyi görmek için izin verir – – her noktadan dışında ve içinde senin odalarının düzenini görmek için yeteneği pahalı hataları önlemek için yardımcı olur ve kağıt üzerinde kalem eskiz aynı şey bakmak değil.

• Ashampoo Internet Accelerator internet bağlantılarını optimize bir programdır.Program güzel ve hızlı bir şekilde yardımcı ve kolayca tüm ağ ayarlarını yapılandırır kullanımı kolay arayüzü aynı anda sahiptir. Orada otomatik veya manuel bağlantınızı optimize için bir fırsat olduğunu ve aynı zamanda başlangıçta Windows belirlenen değerlere İnternet bağlantılarının tüm ayarları sıfırlayabilirsiniz.

• Ashampoo Movie Studio – kesme, dönüştürme ve video işleme yazılımı. Geçiş efektleri uygulamak ve metin başlıkları eklemek, bir dosyaya ihracat veya diske yazma, kesme, arka plan müzik ekleme, kesme ve video dönüştürme: Movie Studio Sen adım adım bitirmek için baştan Eviniz film düzenleme ve işleme için gereken her şeyi içerir . Ashampoo Movie Studio Ev video düzenleme ve işleme özellikleri gerekli tüm seti ile birlikte geliyor. Kesin ve doğru boyutlarda Your videoyu kırpmak sahneleri ya da kesilmiş kısaltın, yanı sıra istenmeyen reklamların kurtulmak.geliştiriciler yol ağırlık fonksiyonları Programı kullanımı kolay vb farklı özellikler, efektler, sesler, çok sayıda vurmak için çalışıyor ve bir çok özel ve etkili bir video düzenleme çözer değil takip etmedi. Sen bir profesyonel, özel bilgi projeleri Stüdyo yüksek seviyede elde etmek için gerekli değildir olması gerekmez. Ashampoo Movie Studio 5 -7 aşamaları için adım-adım sihirbaz kullanarak film oluşturma tüm süreç boyunca size yol gösterecektir.

• Ashampoo Music Studio bir tam – yapabiliyor ses dosyaları ile çalışmak için tasarlanmıştır özellikli yazılım paketi, sabit diske, WMA, MP3, OGG, FLAC ve WAV ses parçaları rip. Program aynı zamanda kullanıcı, çalma listeleri oluşturmak, çeşitli biçimlerde CD’leri yakmak Program dijital müzik ile ilgilenen herkes için yararlı olacaktır vb ses parçaları düzenlemek için izin verir. Bu son sürümü, dijital müzik koleksiyonunuzu oluşturabilir, düzenleyebilir ve yönetmek için gereken her şeyi içerir. Sen şarkı yazmak için, dosyaları kesmek ve karıştırmak mümkün olacak. Ayrıca program normal bir müzik çalar olarak kullanılabilir.

• Ashampoo MyAutoplay Menü multimedya, demo diskler, taşınabilir uygulama koleksiyonu için bir navigasyon menüsü oluşturmak için tasarlanmış bir programdır. Böylece, bir web sayfasını görüntüleyen belgeleri veya bilgi malzemesi görüntüleme, programı yüklemek ve: Sen bir ticari diski taktığınızda Genellikle, bu bir seçim yapmak için izin veren bir grafik menü ile otomatik olarak başlayacaktır. Bu disklerin ve menülerin oluşturulması manuel çalışma oldukça çok ve programlama becerileri gerektirir – ve sen becerilere sahip olsa bile, size çok fazla zaman gerekir. Kullanımı Ashampoo MyAutoplay Menü herkes çok süzme olmadan böyle bir diski yapabilirsiniz. Program bir disk yakabilir yanan CD ve DVD destekler.

• Ashampoo Photo Kartı birkaç tıklama ile kare ve etiketleri ile çarpıcı tebrik kartları içine Sizin fotoğrafları çevirmek için sezgisel ve kolay bir çözümdür. Bir el yapımı tebrik kartı göndererek Sizin endişe göster. – Konular: Hayır olsun olay, Ashampoo Photo Kartı basit şükran ifadeleri ya da tarzı Sizin duyguları farklı temalar bir dizi ile geliyor ne. . Ve yerleşik klip art kütüphanesinden Daha fazla sofistike eklemek için yardımcı olacaktır – Dahili ince ayar:. yeniden boyutlandırma, parlaklık, kontrast ve doygunluk, yansıma ve Kişisel fotoğraf altüst – Ashampoo Photo Card tüm hakkı – Paylaşım, posta, ya da değiştirmek: Ashampoo Photo Kart arkadaşlarınız ve ailenizle Sizin kartlarını paylaşmak için Hemde çeşitli seçenekler sunar. Facebook ve Picasa üzerinden Ashampoo Web, paylaşıma yükleyin ya da sadece El gönderin. posta. Tabii ki, Ayrıca ek değişiklikler yapmak için, daha sonra sabit diske Sizin çalışmalarınızı kaydedin ve edebilirsiniz.

• Ashampoo Photo Commander – ses ve video dosyaları için destek, izleme ve dijital fotoğraf düzenleme ve sunular oluşturmak için güçlü bir programdır. Bir medya oynatıcı olarak RAW dosyalarını ve kullanımını destekler. Ürün, PhotoRetouch görüntüleri optimize, kolajlar ve takvimler oluşturabilirsiniz. için gerekli araçları sağlar

• Ashampoo Photo Converter işleme fotoğraflar için İsviçre çakısı olduğunu.Fotoğraf yığınları yok daha sıkıcı tarama, Fotoğraf Converter 2 1 veya 1000 dosya olsun, bir kerede tüm toplama işler.

• Ashampoo Photo Optimizer kolay bir – optimize ve dijital fotoğraf kalitesini artırmak için kolay kullanımlı bir programdır. programı kontrast, parlaklık ve renk dengesini ayarlamak için izin verir. Programda tüm eylemler araç çubuğundaki gerekli düğmelere basarak yapılır. Ayrıca, bu program görüntü dosyaları bir toplu işleme sağlar. Bu programı kullanarak, görüntüler daha parlak, daha hafif, netlik ve kontrast elde olur. Önce ve dönüşüm sonra karşılaştırmak, bu kadar güçlü bir yazılım optimizasyonu algoritması belirgindir. Bu program ile bir gün sonra, büyük ölçüde çünkü zaman tasarrufu, başka kullanmak istiyorsanız asla. Görüntüleri ile tüm klasörleri otomatik olarak taranır ve dönüştürülür. Orijinal veriler otomatik yedekleme klasörüne kaydedilir ve kullanıcı tamamen memnun dönüştürülmüş fotoğraflar yalnızca imha edilir.

• Ashampoo Photo Mailer – Fotoğrafları paylaşmak birçok yönden birini kullanabilirsiniz bu gün. Ancak, en kolay yine e-posta ile fotoğraf paylaşıyor. Fotoğraflar birden iletilere boyutu, Döşeme ve bölünmüş tarafından özelleştirilmiş olması gerekiyor. Ashampoo Photo Mailer yeniden boyutlandırma ve sizin için kırpma tüm iş yapar! Bu eğlenceli e-posta ile fotoğraf paylaşımı işlemi yapar. Siz fotoğraf girmek için çalışıyoruz ve Ashampoo Photo Mailer dinlenme! Yapar

• Ashampoo PowerUp Windows Vista dahil Windows yapılandırmasını ve bakım, keşfetmek zaman harcamak istemiyorsanız sizin için bir araçtır. Bu, tüm Windows®, mevcut tüm açıklamalar için tek bir kontrol merkezidir. Yanlış ayarlar, kontrol, seçenek ayarları karşı koruma, genel sürecin önemli bir basitleştirme.

• Ashampoo Office ofis için diğer çözümlere güvenilir ve güçlü bir alternatif olduğunu! TextMaker: Ashampoo Office 2010 görüntüleri, baskı belgeleri, vb, Ashampoo Office 2010, iki ana uygulamalardan oluşmaktadır doldurmak ve biçimi metin, tablolar çizerek, eklemek için izin verir dosyalar, kelime işlem, Microsoft Word tam erişim sağlar. PlanMaker: okumak ve Microsoft Excel yazmak için kullanılan. Her iki uygulama okumak ve Microsoft Office belgelerini yazmak için çok fazla sorun olmadan için tasarlanmıştır. Textmaker ve PlanMaker tanıdık bir kullanıcı arayüzü sunuyoruz -. Daha önce Word ve Excel ile çalışmış varsa, Evde sağ hissedeceksiniz

• Ashampoo Kırmızı Exfotoğrafları kırmızı göz kaldırma için bir program. Görüntü parlak ışık ile ve belli bir açılı postsocial gözlerine alındığında Kırmızı göz olur. Sonra gözün retina ışığı yansıtır ve gözleri kırmızı görünmesini sağlar. Ashampoo Kırmızı Ex otomatik olarak belirtilen parametrelere dayalı, kırmızı göz sorununu tespit karmaşık bir teknoloji içerir. Kırmızı-göz orada hiç sanki programı, bir koyu daha doğal tonu ile kırmızı değiştirir. Teşekkürler Ashampoo Red Ex dijital fotoğraf kırmızı gözleri tahriş asla. Kırmızı-göz otomatik olarak algılanmasını kullanmak için, sadece sizin için dinlenme yapacak gözleri ve Ashampoo Kırmızı Ex alanına fare ile çerçeveyi sürükleyin.

• Ashampoo Registry Cleaner güvenle kaldırarak, Windows temizlemeye yardımcı olur Gerçek zamanlı kayıt defterindeki kırık linkleri ve yapım yedekleri düzeltme yedekleme veya bozuk girişleri, hızlı bir şekilde Windows kayıt defteri onarmak için. Windows kayıt tüm sistem yapılandırma, donanım ve yazılım saklar, işletim sisteminin kontrol merkezidir. Düzenli denetimi gerçekleştirmek ve kayıt defteri temizleme yoksa, size hataları ve hataları karşılaşabilirsiniz. Zamanla, hatalar sonuçta bilgisayar performansını yavaşlatır ve daha ciddi arızalar yol açar, birikebilir. Sistem kayıt ile çalışmak için daha az hesaplama gerektirdiğinden kayıt temizledikten sonra önemli ölçüde performansını artırır.

Ashampoo® Slayt Studio , bir slayt gösterisi oluşturmak için basit. Seçilen fotoğraflar editörü eklendi, Ashampoo® Slayt Studio otomatik olarak onları bir slayt gösterisi oluşturur.Sen, geçiş parametrelerini yapılandırmak metin, müzik ve diğer efektler ekleyebilirsiniz.Sezgisel editörü grafiksel tüm zaman çizelgesi slayt görüntülemek için. Bu ölçekte, kullanıcı, örneğin, sürükle ve bırak resim ve ayrı ayrı ekran ve geçiş süresini yapılandırmak için olabilir. Her fotoğraf için size bireysellik kazandırmak için, vb temalar, metin ekleyebilirsiniz.Ayrıca, kullanıcı editörü içinde slayt önizleme yapabilirsiniz.

• Ashampoo Snap – Eğer çeşitli efektler uygulamak için izin, yerleşik grafik editörü ile ekran oluşturmak için bir program.programı düzenleme ve ekran görüntüleri dönüşüm için ekran görüntüleri ve ek araçlar kaldırılması için birçok seçenek vardır. Ekran çıkarmadan otomatik olarak görünür hemen sonra, görüntüyü düzenlemek. Eğer sonuçtan memnun iseniz, kaydetmek, baskı ya da e-posta yoluyla bitmiş görüntü göndermek için düğmesine tıklayabilirsiniz.

• Ashampoo UnInstaller– senin operacionnoi system.Ashampoo UnInstaller yüklü yazılımların hızlı ve eksiksiz kaldırma programı sistem kayıt defterini temizler ostavlennyh tuşları, dosya sistemini temizler. Program sadece sistemin bir fotoğrafını çeker ve herhangi bir program yükledikten sonra bir saniye yapar mı, ve tüm değişiklikleri silecektir yazılımı kaldırmak için gerektiğinde!Ashampoo UnInstaller – iyi organize arayüzü ve algoritma çalışmaları ile Kaldırıcı programları.Bu programı izler ve doğru istenmeyen programı kaldırmak için izin verir yükleme programı, yaptığınız değişiklikleri kaydeder.

• Ashampoo WinOptimizer 2015 bilgisayarınızın performansını artırmak için yardımcı yöntemler bir dizi kullanır araçlar güçlü bir kümesidir.Ashampoo WinOptimizer 2015 bilgisayarınızın performansını artırmak için yardımcı yöntemler bir dizi kullanır araçlar güçlü bir kümesidir.

• Ashampoo Posta Pro sıkıştırma, şifreleme, paylaşma ve yedekleme Sizin veri için 5 mükemmel uygulamalar Güçlü kümesidir. Pro ZIP Ashampoo® tek tıklamayla karışıklık biçimleri bir son verin! ZIP, RAR, TAR, CAB ve diğer birçok formatları – Ashampoo ZIP hızlı ve doğru bir şekilde Sizin dosyaları açar ve çok hacimli arşivler birleştiren Ashampoo Şifreleme Suite: Sizin dosyalara erişebilirsiniz kim karar vardır!Profesyonellerin standartlarına tam uyumlu şifre koruması ile çok farklı biçimlerde sıkıştırılmış formda Your dosyaları saklamak gerçek bir CD / DVD / BD disk yakmak zorunda kalmadan Ashampoo Sanal Sürücü Sanal sürücü Sen ISO formatında disk görüntüleri monte sağlar . Ashampoo Bulut Tarayıcı: başkalarıyla Sizin dosyaları paylaşın. Dahili aracı Your sıkıştırılmış dosyaları “DropBox”, “Google Drive’ı”, “Bir Drive” ve diğer birçok bulut hizmetlerini desteklemek indir. Ashampoo PK Scripts: arşivleme, Windows Zamanlayıcısı Scripts oluşturmak ve otomatik geri sağlayan Windows için görev zamanlayıcı kullanın Birçok seçenek ile.


(Vip Club’e Yedeklenmiştir. Linklerde Sorun Oluşursa Yorum Atarsanız Linkler Yenilenecektir)


Ashampoo Software Pack 2019

(((Alternatif)))

Ashampoo Software Pack 2019

(((Alternatif)))

Ashampoo Software Pack 2019

torrent indir dosya indir Ücretsiz Turbobit Al

Paylaşmak Güzeldir
Supernatural 1. Sezon indir | Türkçe Dublaj | 720p Diablo 1 Full indir | GOG
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Bilgi Telif Hakları veya Reklam için İletişim: [email protected]